«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η 2η Πανελλαδική συνδιάσκεψη της (ΠΑΣΕΒΕ)

Ζωντανή κάλυψη της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΠΑΣΕΒΕ
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 10:30 θα μεταδοθεί ζωντανά από το web radio του ΠΑΜΕ, η εισήγηση στην 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ και οι χαιρετισμοί των δυνάμεων της συμμαχίας (ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ, ΜΑΣ).

Την Κυριακή 23/2/2014, θα διεξαχθεί η 2η Πανελλαδική συνδιάσκεψη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ), στην αίθουσα Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας, οδός Σαλαμινίας και Πέτρου Ράλλη, Ταύρος.

 Στόχος της συνδιάσκεψης είναι...
η εκτίμηση της δράσηςτης ΠΑΣΕΒΕ, τέσσερα χρόνια μετά την ιδρυτική 1η Συνδιάσκεψη τον Μάρτη του 2010. Μπορούμε από καλύτερη θέση να σχεδιάσουμε τα παραπέρα βήματα μας, να αναπτύξουμε αιτήματα και στόχους πάλης, να βελτιώσουμε την παρέμβαση μας στους αυτοαπασχολούμενους και να ενισχύσουμε ακόμα παραπέρα την αγωνιστική και αντιμονοπωλιακή γραμμή πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος. Ήδη, τόσο η συνδιάσκεψη όσο και οι προτάσεις μας γίνονται αντικείμενο συζήτησης σε κάθε επιτροπή αγώνα, σε κάθε σύλλογο, σε κάθε ένωση και ομοσπονδία, σε όλη την χώρα.
  ΔΙΝΟΥΜΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ