«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη ανηλίκου δραπέτη στον Πύργο
Συνελήφθη προχθές (17-2-2014) το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 17χρονος ημεδαπός ο οποίος την 23-07-2013 είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου ήταν έγκλειστος για...
διάπραξη κλοπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν τρεις δράστες στο Λευκοχώρι για ναρκωτικά
Κατασχέθηκαν 20 γραμμάρια ηρωίνης περίπου
Συνελήφθησαν χθες (18-2-2014) το βράδυ, στο Λευκοχώρι Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 42, 36 και 12 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, στο όχημα του 36χρονου, όπου επέβαιναν και οι άλλοι δύο συλληφθέντες, βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 19,6 γραμμαρίων και οκτώ φαρμακευτικά δισκία VULBEGAL και HIPNOSEDON.
Στην κατοχή του 36χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο και κατέσχεσαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί στα Βραχναίικα, για κλοπή σε δημοτική γεώτρηση

Οι δράστες αφαίρεσαν τέσσερις μεταλλικούς σωλήνες άρδευσης
Συνελήφθησαν σήμερα (19-2-2014) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς Άμεσης Δράστης Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 25 και 20 ετών σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν τέσσερις μεταλλικούς σωλήνες άρδευσης, από δημοτική γεώτρηση στην περιοχή των Βραχναιΐκων, τους οποίους φόρτωσαν σε φορτηγό και τράπηκαν σε φυγή.
Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματός τους μετά από λίγη ώρα και τη σύλληψή τους.
Στο όχημα των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν τους μεταλλικούς σωλήνες που μόλις είχαν αφαιρεθεί, τους οποίους αφού κατέσχεσαν, απέδωσαν στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βραχναιΐκων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το όχημα τους κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

 Συνελήφθη 55χρονoς ημεδαπός στην Κάτω Αχαΐα, για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 200.000 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (19-2-2014), το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, ένας 55χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 55χρονου, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 203.142,81 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».