«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου τρεις έμποροι ναρκωτικών στην Αττική
Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να πουλήσουν περισσότερα από 300 γραμμάρια ηρωίνης σε Αστυνομικό που προσποιούνταν τον πελάτη.

Συνελήφθησαν, χθες (20-12-2013) το απόγευμα, στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου σε συνεργασία με...
αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βορειοανατολικής Αττικής, τρεις ακόμα έμποροι ναρκωτικών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία «κακουργηματικού χαρακτήρα» για πώληση και κατοχή ναρκωτικών (ηρωίνη).
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις ημεδαπούς (έναν άνδρα και δυο γυναίκες) ηλικίας 48, 29 και 36 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία και στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι δράστες κατείχαν και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία με το 48χρονο, όπου συμφωνήθηκε η αγορά 320 γραμμαρίων ηρωίνης έναντι του χρηματικού ποσού των 5.500,00 ευρώ.
Για τη σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε χθες (20-12-2013), συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που μετέβηκε στην Αθήνα και συνελήφθησαν οι τρεις δράστες κατά τη διάρκεια της αγοροπωλησίας.
Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία ηρωίνης συνολικού βάρους 334 γραμμαρίων και τέσσερα κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσα συνεννόησης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Συνελήφθη 54χρονος που έκλεβε σχάρες και καπάκια από δημοτικά φρεάτια στο Μεσολόγγι
Συνελήφθη χθες (20-12-2013) αργά το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, στο ύψους του Αγρινίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 54 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα στα πλαίσια τροχονόμων δράσεων οι αστυνομικοί ενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε ο 54χρονος και μετέφερε επτά μεταλλικά καπάκια και τέσσερις σχάρες φρεατίων καθώς και τρία μέρη τριφασικού καλωδίου υπόγειου φωτισμού.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι τα κλοπιμαία που μετέφερε ο δράστης τα είχε αφαίρεση πριν λίγες ώρες από δημοτικούς δρόμους στο Μεσολόγγι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ όλα τα κλοπιμαία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον Προϊστάμενο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσολογγίου.

Συνελήφθη 57χρονη ημεδαπή στην Πάτρα, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο πάνω από 320.000 ευρώ.

Συνελήφθη, χθες (20-12-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 57χρονη ημεδαπή, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των ατομικων οφειλών της 57χρονης, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 329.033,52 ευρώ.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που την βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πάτρα
Συνελήφθη χθες (20-12-2013) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 54 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα στην οικία του 54χρονου στη Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 128,8 γραμμάρια κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.
Ο  συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για εκβίαση στην Πάτρα

Οι δράστες απαιτούσαν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ από 38χρονο ημεδαπό

Συνελήφθησαν, χθες (20-12-2013) το μεσημέρι, στην Πάτρα, στα πλαίσια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες και μια γυναικά) ηλικίας 45, 42 και 25 ετών αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι τρεις δράστες, απαιτούσαν εκβιαστικά, από 38χρονο ημεδαπό την καταβολή του χρηματικού ποσού των 20.000 ευρώ για να μην αποκαλύψουν σε στενό συγγενικό του πρόσωπο υποτιθέμενη σχέση του με την 25χρονη.

Σε προσυμφωνημένο ραντεβού κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, ο παθόντας συναντήθηκε με τον 45χρονο στον οποίο έδωσε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή του συνολικού ποσού που απαιτούσαν οι δράστες.

Ο 45χρονος συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς να λαμβάνει το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί στη Πάτρα εντοπιστήκαν και συνελήφθησαν και οι δυο συνεργοί του.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου οδηγηθούν την Δευτέρα 23-12-2013 στον Ανακριτή Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Επ.Ο. Άρνισσας - Βόρρας, από 9ο χλμ. έως Χ/Κ Βόρρας.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.
Α. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Επ.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Επ.Ο. Αμφίκλειας – Παρνασσού, από 12ο χλμ. έως Χ/Κ.