«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε άμεσα η προχθεσινή ένοπλη ληστεία στην Κάτω Αχαΐα

Ένας από τους δράστες είναι 24χρονος Αλβανός ο οποίος και συνελήφθη 
Συνελήφθη χθες (13-12-2013) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν ένας 44χρονος ημεδαπός και...
ένας ακόμα δράστης τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από τις Αρχές. 
Ειδικότερα προχθές (12-12-2013) το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν έναν 43χρονο ημεδαπό και με την απειλή όπλου, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και  αφού επιβιβάστηκαν σε όχημα που τους ανέμενε τρίτος συνεργός τους, τράπηκαν σε φυγή.
Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 24χρονου αλλοδαπού στην Αγυιά Πατρών και τη σύλληψη του.
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε το αυτοκίνητό το οποίο οι δράστες χρησιμοποίησαν για τη διάπραξη της ληστείας το οποίο και κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.
Το προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας.