«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εξαρθρώθηκε σπείρα στο Αγρίνιο που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια τις ημέρες του Πάσχα


Δράστες είναι πέντε ημεδαποί, οι τρεις εκ των οποίων έχουν συλληφθεί

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε οικίες

Το συνολικό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της σπείρας, από την παράνομη δράση τους, ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.
  
Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, σπείρα που διέπραττε κλοπές σε...
οικίες στο Αγρίνιο την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 19, 18, και 16 ετών, σε βάρος των οποίων και δύο ακόμα 32χρονων ημεδαπών γυναικών, που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 45χρονος ημεδαπός που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι δράστες διερρήγνυαν οικίες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών τους, την περίοδο των εορτών του Πάσχα, αφαιρώντας κυρίως κοσμήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρηματικά ποσά.

Για την εξιχνίαση των διαρρήξεων και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ημεδαπών και την ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο γυναικών συνεργών τους. ,

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας εκποιούσαν τα κλοπιμαία στον 45χρονο ημεδαπό ο οποίος επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που ενεργήσαν οι Αστυνομικοί στο όχημα του 45χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν δύο γυάλινα φιαλίδια με ειδικό υγρό αναγνωριστικότητας της καταλληλότητας του χρυσού.

Σημειώνεται ότι από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί οκτώ κλοπές – διαρρήξεις κατοικιών στο Αγρίνιο, ενώ το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Τις έρευνες που συνεχίζονται και το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.Συνελήφθη ημεδαπή, στην Πάτρα, που διωκόταν με ευρωπαϊκό ένταλμα


Συνελήφθη, σήμερα (9-5-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μία ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος της Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών για απάτη και υπεξαίρεση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών.


Συνελήφθη ημεδαπή, στην Πάτρα, που εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση για κλοπές


Συνελήφθη, σήμερα (9-5-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μία ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 37 ετών, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών ύψους έξι ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθη 57χρονη ημεδαπή στην Πάτρα, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο

Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το Δημόσιο πάνω από 140.000,00 ευρώ

Συνελήφθη, χθες (8-5-2013) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 57χρονη ημεδαπή, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Το ύψος των οφειλών της 57χρονης, που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εμπορίας σιδήρου – αλουμινίου, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 140.972,46 ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ,5,7 και 8 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».