«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για εκβίαση στην Αιγιαλεία.
Οι δράστες απαίτησαν το χρηματικό πόσο των 1500 ευρώ από τον παθόντα προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες συγγενικού του προσώπου στο διαδίκτυο 
Συνελήφθησαν χθες (24-5-2013) το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί (μητέρα - υιός), ηλικίας 40 και 14 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.
Ειδικότερα οι δράστες απαίτησαν εκβιαστικά από...
44χρονο ημεδαπό την καταβολή του χρηματικού ποσού των 1.500 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιεύσουν φωτογραφίες της πρώην συζύγου του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Για το σκοπό αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του 14χρονου με το παθόντα σε παραλία της Αιγιαλείας όπου ο δράστης παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και συνελήφθη ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκε και συνελήφθη και η 40χρονη μητέρα του.
Κατά τη συναλλαγή ο 14χρονος παρέδωσε στον παθόντα ένα ψηφιακό δίσκο με τις φωτογραφίες, ο οποίος όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια ήταν κενού περιεχομένου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός στο Αίγιο, για οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο ύψους 126.000,00 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (24-5-2013) το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Τμήματος Ασφαλείας Αίγιου, 55χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 55χρονου, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλίσεων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 126.000,00 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ,5,7 και 8 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή

Κατασχεθήκαν πέντε κυνηγετικά όπλα, πυρομαχικά και κροτίδες

Συνελήφθη χθες (23-5-2013) το μεσημέρι, σε περιοχή των Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 59 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων, πυρομαχικών και κροτίδων.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στην οικία του 59χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

•    Πέντε κυνηγετικά όπλα τα οποία κατείχε παράνομα
•    Εκατόν τριάντα τρία φυσίγγια κυνηγετικών όπλων
•    Ενενήντα οκτώ κροτίδες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη κατοχή κροτίδων και ασυρμάτων
Συνελήφθη χθες (23-5-2013) το μεσημέρι, σε περιοχή των Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 46 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κροτίδων και παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικών και πειραματικών σταθμών, ασυρμάτων και ειδικών ραδιοδικτύων.
Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στην οικία του 46χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις φορητούς ασυρμάτους και εκατόν ογδόντα δυο κροτίδες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (23-5-2013) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στο όχημα του 29χρονου βρήκαν κάτω από το κάθισμα του οδηγού μια σιδερογροθιά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ η σιδερογροθιά κατασχέθηκε.


Σύλληψη ημεδαπού στη Πάτρα για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν περισσότερα από εβδομήντα πέντε γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες (23-5-2013) το μεσημέρι, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 22χρονου στη Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν σε αποθήκη στο υπόγειο του σπιτιού μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 75,5 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.