«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το ΕΚΑ καταγγέλλει στους εργαζόμενους και τον Αγρινιώτικο λαό την επιδίωξη του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής ,να καταθέσει στεφάνι σήμερα Κυριακή 19 Μάη 2013, ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία Ποντίων, στο χώρο του μνημείου του Ποντιακού Ελληνισμού στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.
          Είναι κοροϊδία και παραπλάνηση του λαού η επιθυμία της Χ.Α. να καταθέσει στεφάνι. Είναι κοροϊδία οι απόγονοι των ΝΑΖΙ από την μια να επικαλούνται και να υπερασπίζονται ιστορικά γεγονότα όπως : (οι φούρνοι και τα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου κ.α.) αιματοκυλίσματα , σφαγές και από την άλλη να καταθέτουν στεφάνια στην μνήμη τους...

          Το εργατικό  λαϊκό κίνημα  δεν πρέπει να πέσει σε τέτοιες παγίδες. Πρέπει να απομονώσει με τη δράση του τη Χ.Α. Ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται με θεσμικά μέτρα και μέσα. Αντιμετωπίζεται με την άνοδο του εργατικού λαϊκού κινήματος και την οργανωμένη δράση του για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού.
           Το Ε.Κ.Α. καταδικάζει τον υπέρτατο ζήλο ορισμένων αστυνομικών να περιφρουρήσουν τους χρυσαυγίτες και να επιτεθούν λυσσαλέα με γκλόμπς εναντίων των διαδηλωτών που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων και τη σύλληψη τριών.

ΑΓΡΙΝΙΟ 19 ΜΑΗ 2013