«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Βόλεϊ: Η ώρα των μικρών

Ομόνοια Ναυπάκτου
             Την Παρασκευή 4 Μαΐου, λόγω εκλογών, ξεκινούν τα πρωταθλήματα παμπαίδων της Ένωσης Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου με συμπυκνωμένες αγωνιστικές, καθώς  η Διοίκηση της Ένωσης θέλει να προλάβει τις εξετάσεις των σχολείων.
            Στο πρωτάθλημα των παμπαίδων δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αγόρια που είναι γεννημένα από 1-1-1996 και μετά. Στο πρωτάθλημα αυτό θα λάβει μέρος  η Ομόνοια Ναυπάκτου στην παρθενική της συμμετοχή στην περιφέρεια.
Ο σύλλογος θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο, μαζί με άλλες έξι ομάδες: τον Φαέθωνα Αντιρρίου, τις πατρινές ΕΑΠ, Παναχαϊκή, Ολυμπιάδα και Θησέα και τον Πυργέα του Νομού Ηλείας. Διπλή αγωνιστική θα έχουν οι ομάδες αυτή και την επόμενη εβδομάδα.
            Η πρεμιέρα γίνεται το μεσημέρι της Παρασκευή στις 12.00 στο κλειστό της Ναυπάκτου με αντίπαλο τον Θησέα, ενώ το Σάββατο παίζει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Το επόμενο Σάββατο...
υποδέχεται τον Πυργέα και την Κυριακή παίζει στο γήπεδο της Ολυμπιάδας με την ομώνυμη ομάδα. Ακολουθεί ένας μήνας εξετάσεων στα σχολεία πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μιας και το πρωτάθλημα διεξάγεται σε ένα γύρο.
            Στόχος  είναι να μπορέσουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας να “πάρουν” παιχνίδια και να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες χρήσιμες για την εξέλιξή τους σαν παίκτες. Άλλωστε η διάκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση ανάμεσα σε ομάδες της Πάτρας, που έχουν χρόνια παράδοσης στις αναπτυξιακές ηλικίες και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.