«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Το ντοκιμαντέρ «Ο Τελάλης» (The town crier) με πρωταγωνιστή τον Αγρινιώτη ηθοποιό Τάσο Κορόζη στο 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Το ντοκιμαντέρ «Ο Τελάλης» (The town crier) στο 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (21΄), με πρωταγωνιστή τον Αγρινιώτη ηθοποιό Τάσο Κορόζη, εντάχθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στην ενότητα “Ανοιχτοί Οριζοντες”.
 
Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Αγρινιώτη -επίσης- Βαγγέλη Πυρπύλη και σε παραγωγή Blacklight Productions, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ακολουθεί τον Τάσο Κορόζη στην πόλη του Αγρινίου και στα περίχωρα. Η ζωή ενός ηθοποιού στην περιφέρεια μετά την οικονομική κρίση, ο θεσμός των ΔΗΠΕΘΕ και η καθημερινότητα μιας πόλης στην οποία κυκλοφορεί ακόμα ο τελευταίος ίσως επαγγελματίας διαλαλητής στη χώρα.

Η φυσική προβολή της ταινίας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί... την Παρασκευή 8/3/2024 στις 17:30, στον Κινηματογράφο «Μακεδονικόν», Φιλικής Εταιρείας 24, Θεσσαλονίκη.

Η ταινία θα είναι επίσης διαθέσιμη στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Φεστιβάλ, από τις 09/03 στις 10:00 π.μ. και έως το τέλος του Φεστιβάλ ή την εξάντληση των 500 θεάσεων.
www.filmfestival.gr

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Πυρπύλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέξανδρος Σικαλιάς
Οργάνωση παραγωγής: Τάσος Κατσάρης
Ηχοληψία: Βαγγέλης Πυρπύλης
Μοντάζ: Βαγγέλης Πυρπύλης
Σχεδιασμός ήχου: Αναστάσιος Κ. Κατσάρης
Γραφιστικός σχεδιασμός: Έλλη Ρουπάκη
Color grading: Δημήτρης Καρτέρης
Πρωτότυπη μουσική: Έφη Πυρπύλη
Μετάφραση: Μελισσάνθη Γιαννούση


Trailer ταινίας: https://youtu.be/zQRhZZfuE2E?si=7oPGgjovkQXIe-Jv

Αφίσα σε υψηλή ανάλυση: https://we.tl/t-I8Hxnmwc3u

Με εκτίμηση
Blacklight Productions