«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ε.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Παράταση ενός μήνα στη διασύνδεση ταμειακών με POS

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Παράταση ενός μήνα στη διασύνδεση ταμειακών με POS (έως 31-03-24).

Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι υπόχρεοι θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς εγκατάστασης ταμειακών μηχανών, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Η παράταση αυτή μπορεί να επεκταθεί για έναν επιπλέον μήνα, δηλαδή μέχρι την 30η Απριλίου 2024, για τις εξής επιχειρήσεις:

1.       Όσους δεν κατάφεραν να βρουν διαθέσιμο ραντεβού εντός Μαρτίου, αλλά έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τεχνικό εγκατάστασης εντός Απριλίου. Τα ραντεβού θα πρέπει να δηλωθούν σε ειδική πλατφόρμα που θα τεθεί σε λειτουργία από την ΑΑΔΕ το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου.

2.       Όσους θα δηλώσουν στο Μητρώο POS ότι πρόκειται να αντικαταστήσουν το ταμειακό τους σύστημα με κάποια από τις νέες διαθέσιμες λύσεις all in one, που δεν απαιτεί επιπλέον ενέργειες διασύνδεσης. Ήδη, έχουν εγκριθεί δύο πάροχοι ηλεκτρονικής τιμολόγησης με τέτοιες λύσεις και πολύ σύντομα αναμένονται περισσότεροι.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

 

Υ.Γ: Για τη στάση Ομοσπονδιών, Συνομοσπονδίας κ.α. συνδικαλιστικών οργάνων στο θέμα της διασύνδεσης θα υπάρχει σχολιασμός από το ΔΣ τις επόμενες ημέρες.