«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου με Προέδρους Κοινοτήτων

 Συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, με σκοπό την ενημέρωση και τον συντονισμό των δράσεων προς επίτευξη της στοχοθεσίας για την επόμενη πενταετία...

 Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου, ο Δήμαρχος παρουσίασε συνοπτικά τον προγραμματισμό των παρεμβάσεων και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, εκθέτοντας τα ζητήματα προτεραιότητας.

 Έμφαση δόθηκε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την ασφάλεια των δημοτών, όπως είναι η βελτίωση των οδών, η επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και η ασφάλεια των σχολικών αιθουσών. Παράλληλα, τονίσθηκε η ανάγκη της καταβολής των οφειλών που υπάρχουν προς δημόσιες υπηρεσίες, και ειδικά προς την ΔΕΥΑ Μεσολογγίου, προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

 Στο τέλος, ο λόγος δόθηκε στους ίδιους των Προέδρων των Κοινοτήτων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα δικά τους ζητήματα προτεραιότητας και να συζητήσουν με τον Δήμαρχο της πόλης τρόπους για την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες επί σειρά ετών.

 

***

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος

 Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, μετά την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, την Πάτρα.

 Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα, ο οποίος έλαβε 8 έδρες στο 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο, με το συνδυασμό «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Δυτικής Ελλάδας», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο, να λαμβάνει την πρώτη θέση με 9 έδρες και τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη να λαμβάνει τις υπόλοιπες 4.

 Ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος, μαζί με τα υπόλοιπα 20 μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θα εκπροσωπεί τη Δυτική Ελλάδα στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), δίνοντας «φωνή» στην περιοχή μας.

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου