«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Κ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου σε συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4/2/2024, προγραμμάτισε το σχέδιο δράσης – οργάνωσης της πάλης των συνδικάτων όπως την κλιμάκωση της πάλης και

Αποφάσισε-κήρυξε:

·     24ωρη πανεργατική απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ και απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, ενάντια στην ακρίβεια, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και αυξήσεις στους μισθούς.

 

·     Ευρεία σύσκεψη προετοιμασίας για την Απεργία στις 28/2. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου, καλεί...

όλα τα σωματεία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα μαθητικά συμβούλια, τους μαζικούς φορείς και συλλόγους της πόλης, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΚΑ (Ελ. Βενιζέλου 13, στο ισόγειο) σε σύσκεψη εν όψει της απεργίας στις 28 Φλεβάρη. Στην επίθεση που δεχόμαστε στη ζωή μας, στα δικαιώματα μας, είναι ανάγκη να απαντήσουμε μαζικά και οργανωμένα. Όλοι σαν μια γροθιά, ενωμένοι, με το σύνθημα “ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας.”

 

·     Για την οργάνωση της απεργίας καλούμε όλα τα σωματεία να οργανώσουν άμεσα τις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών τους Συνελεύσεων όπως και την μαζική συμμετοχή  στην ετήσια τακτική συνέλευση των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου που θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ στο Ε.Κ.Α.

 

Αγρίνιο 4/2/2024

ΤΟ Δ.Σ.