«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Προπονητής της ΔΟΞΑΣ Καινούργιου αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Σκλαπάνης - Με γυμναστή τον έμπειρο Νίκο Παπαγιάννη

Τη Δευτέρα 13-9-2021, η συνάντηση γνωριμίας με τους Παίκτες
Ύστερα από συντονισμένες Προσπάθειες και στα πλαίσια των αρχών και θέσεων που έθεσε το νέο Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ, ανακοινώνουμε, ότι τεχνικός της ομάδας μας για την Ποδοσφαιρική περίοδο 2021 -2022 για το πρωτάθλημα Β' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, είναι ο Σκλαπάνης Θεόδωρος.
 
Υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ Καμαρούλας, ΑΟ Αγρινίου, του Τηλυκράτη Λευκάδας και ΑΟ Παπαδατών στη Δ' Εθνική, ενώ υπήρξε παίχτης και προπονητής για μια περίοδο στη ΔΟΞΑ Καινούργιου.

 
Είναι επίσημος, προπονητής, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Αιτωλ/νίας. Υπήρξε προπονητής σε αρκετά σωματεία της περιοχής με επιτυχία. Οι απόψεις του και το ήθος ταυτίζονται με τους στόχου του Δ Σ. της «ΔΟΞΑΣ», για την ανόρθωση της ιστορικότερης ομάδας του νομού, που χαίρει τον σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο της Αιτωλ/νίας. Επίσης το Δ.Σ. συμφώνησε με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Νίκο Παπαγιάννη, με μεγάλη εμπειρία από τη θητεία του στον Παναιτωλικό για τη γενική εποπτεία εκγύμνασης όλων των ομαδικών αθλητικών τμημάτων του Ομίλου, στα πλαίσια της Συλλογικής τεχνικής Επιτροπής της ομάδας...

Η συνέχεια ΕΔΩ: https://doxa-kainourgiou.blogspot.com/2021/09/blog-post_12.html