«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αμφιλοχίας


 Διανομή ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμφιλοχίας

 Η Διεύθυνση Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Αμφιλοχίας ανακοινώνει ότι:

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί διανομή σε είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» 2018-2019 του Δήμου Αμφιλοχίας, στους οποίους θα σταλεί γραπτό μήνυμα (SMS) στα κινητά τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την διαδικασία των διανομών:

·        Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.

·        Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.

·        Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο Διανομής, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19,παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η Διεύθυνση τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας COVID-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Πλατείας Πραμάντων (πρώην αποθήκες ΕΑΣ) - στην Αμφιλοχία την Δευτέρα 27/09/2021 από τις 9.00 πμ. έως τις 14.00 μμ.

Οι δικαιούχοι κάτοικοι της Δ.Ε. Ινάχου θα ενημερωθούν για άλλη ημερομηνία διανομής στο χώρο του Δημαρχείου στο ΝέοΧαλκιόπουλο

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:2642022060, 2642022066.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ