«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

 Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού  στο Καινούργιο, στον δρόμο προς το νέο Κοιμητήριο, σε αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο.

Για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι  απομάκρυναν  από το συγκεκριμένο σημείο  σκουπίδια καιογκώδη αντικείμενα και τοποθέτησαν απαγορευτικές πινακίδες. Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας το συγκεκριμένο, όπως και πολλά άλλα σημεία σε όλο το εύρος του Δήμου, έχουν  καθαριστεί αρκετές  φορές στο παρελθόν:

«Οι εικόνες αυτές είναι αποκαρδιωτικές και απομειώνουν τον δείκτη πολιτισμού μας. Κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Κοινότητας Β. Καραγκούνη πραγματοποιήσαμε εργασίες  καθαρισμού στο Καινούργιο. Δυστυχώς, δεν είναι το μοναδικό σημείο όπου δημιουργούνται αυτοσχέδιοι σκουπιδότοποι και...

εστίες μόλυνσης. Με θλίψη διαπιστώνουμε ανεύθυνη συμπεριφορά πολιτών  που υποβαθμίζει το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής μας.  Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να παρεμβαίνει σε όλα τα σημεία όπου παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα.  Παρακαλούμε τους πολίτες που αντιλαμβάνονται παραβατικές συμπεριφορές να επικοινωνούν με τον Δήμο Αγρινίου στο  15194, τη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη ″.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ