«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

«Μαγειρεύοντας με την ΨΥΧΑΡΓΩ»

HΔιεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας και η «Δομή Σίτισης &Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αγρινίου» της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αγρινίου», αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ξενώνα «ΑΡΓΩ», σε ένα πλαίσιο αλληλεγγύης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και...
μαγειρεύουν στο χώρο του Ξενώνα, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.
Οι πρώτες ύλες θα προσφερθούν από τη «Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Αγρινίου».Οι φιλοξενούμενοι του Ξενώνα, αναλαμβάνοντας χρέη μάγειρα και με την καθοδήγηση του Μάγειρα της δομής, θα μαγειρέψουν το γεύμα της ημέρας.
Μέσα στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιείται η συγκεκριμένη δράσηενάντια στις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
***

Κατεδάφιση κτιρίου επί των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου.


Tην Παρασκευή 12Απριλίου  2019  θα κατεδαφιστεί το κτίριο  που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου.
Για λόγους ασφάλειας το τμήμα της οδού Παναγοπούλου,  από την οδό Γοργοποτάμου μέχρι την οδό Γρίβα, θα παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η κατεδάφιση.
Παρακαλούμε όπως επιδειχθεί η δέουσα προσοχή κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
***

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου θα εγκαινιάσει τη Δευτέρα 15 Απριλίου  στις 5.00 μ.μ. το Δημοτικό γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Την εκδήλωση που διοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου και η Δημοτική Κοινότητα Αγ. Κωνσταντίνουσε συνεργασία με πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του Αγίου Κωνσταντίνου  θα παρουσιαστούν χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτριος Ψαθάς» και του Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της  ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και των παλαιμάχων της ΑΕΚ Αθηνών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ & Ι.Μ. ΑΙΤΩΛΙΑΣ-ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (ΤΕΒΑ)


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:
Tην Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί  διανομή σε είδη Παντοπωλείου στους δικαιούχους του <<Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)>> του Δήμου Αγρινίου και της Ι.Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.
Για την  διαδικασία  των  διανομών:
 ŸΟι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία που  θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms) που τους έχει αποσταλεί.
ŸΟ κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική του ταυτότητα.
ŸΣε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
ŸΠαρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος, και ειδικά οι πολυμελείς οικογένειες, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφορά των  προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.
 ŸΗ διανομή θα πραγματοποιείται  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγρινίου (Βλαχοπούλου 13) ως εξής:
ŸΤρίτη 16/4/2019 εώς και Τετάρτη 17/4/2019 από τις 9.00 πμ. έως  τις 14.00μμ.
Πλαίσιο κειμένου: Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ



ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2641025392.

*