«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

ΚΚΕ - ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Δραστηριότητες της Κομματικής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας, της ΚΝΕ, των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του Κόμματος και των υποψηφίων Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

                               
                                ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΗ
·         Στο Αγρίνιο, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, περιοδεύει στις 7πμ στον ΟΤΕ και στις 8πμ στη ΔΕΗ.
·         Στο Μεσολόγγι, ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας και....
ο Πάνος Σταθελάκης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του ΤΓ Αιτ/νίας, περιοδεύουν στις 11πμ σε εφορία-περιφέρεια και στις 7μμ στο χωριό Κουτσοχέρι.
·         Στη Ναύπακτο, η Ντίνα Μπούρη, υποψήφια Δήμαρχος Ναυπάκτου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας, περιοδεύει στις 7:30μμ στο Αντίριο, στη Ρίζα και στη Μακύνεια.
·         Στη Λεπενού, ο Γιάννης Βάγκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο καφενείο ¨Σταμάτη¨ στις 7:30 μμ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ
·         Στο Μεσολόγγι, ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας και ο Πάνος Σταθελάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και μέλος του ΤΓ Αιτ/νίας, περιοδεύουν στις 6πμ σε στο εργοτάξιο του Δήμου και στη ΔΕΥΑΜ, στις 6:30μμ στα Ελληνικά και στα Μούσουρα.
·         Στο Αγρίνιο, η Βάσω Ζησιμοπούλου, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, περιοδεύει στις 9:25πμ στο Μουσικό Γυμνάσιο και στις 10:30πμ στο ΕΠΑΛ.
·         Στη Ναύπακτο, η Ντίνα Μπούρη, υποψήφια Δήμαρχος Ναυπάκτου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας, περιοδεύει στις 7:30μμ στον Πλατανίτη και στο Μολύκρειο.
·         Στο Αγρίνιο, στη συνοικία Αγίου Δημητρίου, στις 8μμ, σε συγκέντρωση στο καφενείο «Τάκου Κώστα» θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος Δήμαρχος και μέλος του ΤΓ Αιτ/νίας. Θα χαιρετίσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος,  μέλος της ΤΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.
·         Στο Λουτρό Αμφιλοχίας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 8μμ στο καφενείο «Φραγκαθούλα Βαγγέλη», ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νίας και θα χαιρετήσει ο Ηλίας Μάλλιος, υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΗ
·         Στο Μεσολόγγι, ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας και ο Πάνος Σταθελάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και μέλος του ΤΓ Αιτ/νίας, περιοδεύουν στις 11:00 πμ στις υπηρεσίες του Δήμου και στο ΚΑΠΗ.
·         Στο Αγρίνιο, στις σχολές του ΟΑΕΔ, στις 3μμ, θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Δήμας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νιας του ΚΚΕ.
·         Στο Γαλατά στις 7:30μμ περιοδεύει, η Ντίνα Μπούρη, υποψήφια Δήμαρχος Ναυπάκτου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας.
·         Στη Βόνιτσα, ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, μέλος του ΤΓ Αιτ/νίας, περιοδεύει στις 7μμ στα χωριά Παλιάμπελα και Δρυμό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΗ
·         Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Καραθανασόπουλος, θα μιλήσει στο συσκευαστήριο ιχθυοκαλλιεργειών του «ΝΗΡΕΑ», στις 9πμ,  στον Αστακό. Θα επισκεφθεί, επίσης, το Κέντρο Υγείας, το Δημαρχείο και το Πλατυγιάλι.
·         Στο Αγρίνιο, στις 9πμ, στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ, θα περιοδεύσει ο Γιώργος Ντουντούμης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου και μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας.
·         Στη Ναύπακτο, η Ντίνα Μπούρη, υποψήφια Δήμαρχος Ναυπάκτου, μέλος της ΤΕ Αιτ/νίας, περιοδεύει στις 7:30μμ, στο Ξηροπήγαδο και στη Σκάλα.
·         Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αγρίνιο, στις 8μμ στην πλατεία Δημάδη. Θα μιλήσει η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετίσουν: ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Καραθανασόπουλος και η Μαριάνθη Παπαγαλάνη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγρινίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΗ
·         Στην Πάλαιρο στις 12πμ, περιοδεύει ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, μέλος του ΤΓ Αιτ/νίας .

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας