«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Τελευταία νέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Τιμητική διάκριση για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο και την ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Δυτική Ελλάδα απένειμε ο Απόλλων Πάτρας στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, το απόγευμα της Μ. Τετάρτης 24 Απριλίου 2019, μετά την αναμέτρηση μπάσκετ Απόλλων Coffeebrands - Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
«Είναι τιμή για την οικογένεια του Απόλλωνα η παρουσία σήμερα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα. Αυτός είναι πραγματικός Απολλωνιστής με έργα και όχι λόγια, με συγκεκριμένες πράξεις για το καλό του Συλλόγου» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Γιώργος Αθανασίου παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα αναφέρει:
Ενημερώνουμε ότι η υποβολή ενδεικτικών προσφορών στο πλαίσιο της εφαρμογής Δυναμικού Συστήματος Αγορών (ΔΣΑ) του άρθρου 27 του Π.Δ. 60/2007 για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και...
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τα σχολικά έτη 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019 & 2019-2020 συνεχίζεται για όσους ενδιαφερόμενους δεν έχουν υποβάλει ενδεικτική προσφορά. Η υποβολή των προσφορών γίνεται σύμφωνα με τα ζητούμενα στο άρθρο 1 του Παραρτήματος Β της αριθμ. πρωτ. 184929/5247/13-7-2016 διακήρυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και λήγει την 17/05/2019 και ώρα 15:00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους στον διαδικτυακό τόπο www.promitheus.gov.gr θα αναζητήσουν τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό με αριθμό 73538.
«Μελέτη Στρατηγικής Χωροταξικής Ανάπτυξης της Περιοχής της Λίμνης Τριχωνίδας» είναι ο τίτλος Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ιδεών με απονομή βραβείων που προκηρύσσει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες δυνατές προτάσεις ιδεών για την ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής της Τριχωνίδας και τη σύνδεσή της με τις όμορες Τοπικές Κοινότητες.
Όλες οι παρατάξεις εκτός από την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση ψήφισαν υπέρ του σχεδίου ανάπτυξης χρήσεων του πρώην εργοστασίου της Χαρτοποιίας Λαδόπουλου στην Πάτρα,κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019. Παράλληλα το Σώμα προχώρησε στην αποδοχή της δωρεάν παραχώρησης χρήσης του χώρου για τριάντα χρόνια. Στo πλαίσιo της αναβάθμισης του ακινήτου και της νότιας ζώνης της πόλης, ο Δήμος Πατρέων και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμφώνησαν να προωθήσουν την αξιοποίηση του ακινήτου μέσω παραχώρησης από το Δήμο στην Περιφέρεια.