«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

ΣΥΣΚΕΨΗ της ΛΑΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σύσκεψη πραγματοποίησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Αγρινίου το πρωί της Κυριακής 7 Απρίλη στον Άγιο Γεώργιο στο καφενείο ¨Ερωτόκριτος¨. Στη σύσκεψη μίλησε ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στην ομιλία του κάλεσε τους δημότες να πάρουν την απόφαση στις εκλογές του Μάη με την ψήφο τους και...
τη συμπόρευσή τους, να κάνουν το βήμα μπροστά στο δρόμο της ανατροπής της σημερινής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη ζωή μας. Επισήμανε ότι: «οι κάλπες που στήνονται το Μάη, αντικειμενικά συνδέονται μεταξύ τους. Αφού η ΕΕ αποφασίζει, οι εκάστοτε κυβερνήσεις υλοποιούν και οι Περιφέρειες με τους Δήμους εξειδικεύουν, την πολιτική που διαμορφώνει την καθημερινότητά μας», και τόνισε: «οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν είναι άφθαρτοι, δεν είναι το ¨νέο¨, δεν είναι ανεξάρτητοι. Έχουν ευθύνες είτε ο κ. Παπαναστασίου, είτε η κ. Σταρακά που ήταν αντιπεριφερειάρχης και τώρα επικεφαλής της παράταξης του κ. Μοσχολιού, όπως και ο κ. Καμμένος που πήρε το χρίσμα από το ΣΥΡΙΖΑ».

          Σε ερώτηση μετά την ομιλία, αν η «Λαϊκή Συσπείρωση» θέλει να αναλάβει ευθύνες, απάντησε ότι: «θέλουμε να αναλάβουμε ευθύνες αρκεί να μας τις δώσετε, εξάλλου υπάρχει το παράδειγμα των 5 κομμουνιστών δημάρχων σε Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Καισαριανή, Ικαρία και φυσικά αυτό του γειτονικού δήμου Πατρών, με δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη».