«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα!

Έναν σημαντικό Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοικτού Χώρου στην Τοξοβολία φιλοξενεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28 & 29 Ιουνίου η Πάτρα! Στον αγώνα θα συμμετέχουν περισσότεροι από 90 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα, μετρ του είδους, με διακρίσεις τόσο στην χώρα μας όσο και στο διεθνή χώρο.
Η σπουδαία αυτή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών και θα ξεκινήσει σε ότι αφορά το Σάββατο στις 10 το πρωί με αγώνες κατάταξης ενώ την Κυριακή από τις 9 το πρωί  θα διεξάγεται ο ολυμπιακός γύρος.
Τον αγώνα θα διευθύνει η πατρινή διεθνής κριτής Κατερίνα Πλακούδα ενώ θα συμμετέχουν με αθλητές και...
δυο σωματεία από την Πάτρα ο Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Πέλοπος και ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Αχαΐας (Α.Σ.Σ.Α)
Την διοργάνωση που τελείται υπό την εποπτεία της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ) έχουν αναλάβει από κοινού τα πατρινά σωματεία Αθλητικός Σύλλογος Γλαύκος & Αθλητικός Σύλλογος  Προαστείου.
Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Εταιρεία Αναψυκτικών ΛΟΥΞ, το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Εταιρεία Ηχητικών Συστημάτων Αριστείδης Τίγκας. 
Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι ο σπουδαίος αυτός αγώνας έρχεται ως η κορύφωση μιας σειράς δράσεων της Ε.Φ.Ο.Τ που με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Πέτρου Συναδινού φιλοξενηθήκαν το τελευταίο καιρό στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο λόγος για το καμπ προετοιμασίας νέων αθλητών που είχε γίνει πριν από δυο περίπου μήνες στην Πάτρα καθώς και του σεμιναρίου – σχολής εκπαιδευτών που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μόλις την περασμένη εβδομάδα.  Και οι δυο αυτές εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στον ξενώνα του Ιδρύματος Δημ. & Λιλης Σταυροπούλου, εκεί δηλαδή που θα φιλοξενηθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι δεκάδες αθλητές, προπονητές, παράγοντες και συνοδοί που θα έρθουν στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα! 
Οι Αγώνες είναι ανοιχτοί για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να ζήσει και κυρίως να γνωρίσει από κοντά την τέχνη της Τοξοβολίας και στην Ελλάδα!

Ωρολόγιο πρόγραμμα Ανοιχτού Πρωτ/τος Α.Χ.-Ο.Γ. Α-Γ, Πάτρα, 28 - 29 Ιουνίου 2014. 

Λίστα συμμετεχόντων Ανοιχτού Πρωτ/τος Α.Χ.-Ο.Γ. Α-Γ, Πάτρα, 28 - 29 Ιουνίου 2014.