«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 38χρονος στο Αγρίνιο που κατείχε πλαστά χαρτονομίσματα
Κατασχέθηκε το χρηματικό πόσο των 245 ευρώ σε διάφορα τραπεζογραμμάτια
Συνελήφθη σήμερα (12-6-2014) τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 38 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα...
σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 38χρονο βρήκαν στη κατοχή του ένα σουγιά, μήκους 27 εκατοστών καθώς και το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ σε παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.
Σε έρευνα που ακολούθησε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, στην οικία του δράστη στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ακόμα πλαστό χαρτονόμισμα αξίας των 50 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 
***
Δυο ακόμα συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αίγιο
Κατασχέθηκαν πληθώρα σπόρων και δεκαοκτώ γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (11-6-2014) το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 37 και 28 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση και κακόβουλη βλασφημία.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία των δυο ημεδαπών στο Αίγιο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
  • Τρία δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, φυτεμένα σε γλάστρες.
  • Ένα φαρμακευτικό δισκίο hipnosedon .
  • Ένας τρίφτης που οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως εργαλείο κοπής της κάνναβης.
  • Ένα στιλέτο.
  • Ένα ξύλινο αυτοσχέδιο γκλοπ.
  • Δυο αντισφυξιογόνες μάσκες με ισάριθμα φίλτρα.
  • Δέκα κινητά τηλέφωνα.
Επισημαίνεται ότι κατά την άφιξη των αστυνομικών στην οικία των συλληφθέντων, για την διενέργεια της κατ’ οίκον έρευνας, αυτοί προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση χτυπώντας και βλασφημώντας τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.
***
Συνελήφθη 60χρονος για ναρκωτικά στο Αίγιο
Κατασχέθηκαν πληθώρα σπόρων και δεκαοκτώ γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (11-6-2014) πολύ αργά το βράδυ, στην Άβυθο Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 60 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 60χρονο, βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, από τις οποίες η μια περιείχε πληθώρα σπόρων ενώ οι άλλες δυο περιείχαν κατεργασμένη ποσότητα συνολικού βάρους 18 γραμμάριων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου. 
***
Συνελήφθη 36χρονος διανομέας για κλοπές στην Πάτρα
Ο δράστης αφαιρούσε καθημερινά χρήματα από τις εισπράξεις αρτοποιείου όπου εργαζόταν
Συνελήφθη χθες (11-6-2014) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 36 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα ο 36χρονος, εργαζόμενος ως διανομέας σε αρτοποιείο στην Πάτρα, αφαιρούσε καθημερινά κατά την μεταφορά των εισπράξεων με σφραγισμένους φακέλους, χρηματικά ποσά τα οποία κυμαίνονταν από 40 έως 100 ευρώ.
Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι η παράνομη δράση του υπαλλήλου, προσδιορίζεται το τελευταίο τετράμηνο, ενώ το συνολικό πόσο που είχε αφαιρέσει ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.
Για τη σύλληψη του δράστη οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών κατά την οποία εντοπίστηκε να έχει αφαιρέσει από τις εισπράξεις του καταστήματος το χρηματικό πόσο των 50 ευρώ σε προσημειωμένο χαρτονόμισμα.
Στην κατοχή του 36χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και μια κόλα, με την οποία ο δράστης αφού αφαιρούσε τα χρήματα, επανακολούσε τους σφραγισμένους φάκελους και η οποία κατασχέθηκε ως πειστήριο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.