«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ασφάλειας Πατρών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου
Συνελήφθησαν ακόμα πέντε γυναίκες που ασκούσαν παράνομα το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσηλεύτριας
Οι έλεγχοι, οι οποίοι πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, θα συνεχιστούν αμείωτα
Μια ακόμα στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (18-6-2014) τα ξημερώματα, στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Παναγία η Βοήθεια», αποσκοπώντας στ η σύλληψη ατόμων, οι οποίοι χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τις γνώσεις ασκούν παράνομα το επάγγελμα του αποκλειστικού νοσοκόμου.
Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπιστήκαν...
στις Ορθοπεδικές Κλινικές, πέντε ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας από 29 έως 54 ετών, οι οποίες παρείχαν σε ασθενείς τις υπηρεσίες της αποκλειστικής νοσηλεύτριας χωρίς να κατέχουν πτυχίο νοσηλευτικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Παράλληλα οι συλληφθείσες δεν κατείχαν βιβλιάριο υγείας και εργασίας από το Ι.Κ.Α. ενώ εργάζονταν χωρίς τριπλότυπο μπλοκ αποδείξεων.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16-5-2014, τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, είχαν συλλάβει στις παθολογικές κλινικές του ίδιου νοσοκομείου άλλες έξι γυναίκες, οι οποίες ασκούσαν παράνομα το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσηλεύτριας (Σχετικό το από 16-5-2014 Δελτίο Τύπου μας).
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έλεγχοι, οι οποίοι πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου θα συνεχιστούν αμείωτα. 

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης
Χθες (17-6-2014) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, στην Ακαρνανία, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και των Αστυνομικών Τμημάτων Κατούνας και Βόνιτσας με τα εξής αποτελέσματα:
Ελέγχθηκαν : πενήντα (50) συνολικά άτομα
Προσήχθησαν : τριάντα (30) άτομα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν: Έξι αλλοδαποί (πέντε υπήκοοι Αλβανίας και ένας Πακιστάν) οι οποίοι στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη Χώρα.
Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι οι οποίοι στοχεύουν στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή μας θα συνεχιστούν αμείωτα. 

Μεταστεγάστηκε στην οδό Γούναρη ο Κλάδος Υγείας της πρώην Αστυνομίας Πόλεων
Οι συνταξιούχοι αστυνομικοί μπορούν να επικοινωνούν με τον κλάδο υγείας στον τηλεφωνικό αριθμό 2610-695191
Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας μετά από εισήγηση της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων Πατρών και Ελληνικής Αστυνομίας « ο Άγιος Μηνάς », ενημερώνει τους πολίτες και ιδίως τους συνταξιούχους συναδέλφους ότι τα Γραφεία του Κλάδου Υγείας της τέως Αστυνομίας Πόλεων μεταστεγάστηκαν και λειτουργούν πλέον στο 4ο όροφο του κτιρίου της Ελληνικής Αστυνομίας στην οδό Γούναρη αριθ 52 στην Πάτρα.
Οι πολίτες και ειδικότερα οι συνταξιούχοι συνάδελφοι της πρώην αστυνομίας πόλεων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους μπορούν να επικοινωνούν με το Κλάδο Υγείας στον τηλεφωνικό αριθμό 2610-695191.