«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου για την υπερσυνταγογράφηση

Με αφορμή παλαιότερα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε ιατρούς Μέλη του ΙΣΑ που υπερσυνταγογραφούσαν αποστείλαμε στο Υπουργείο και στον ΕΟΠΥΥ επιστολή-διαμαρτυρία και ζητήσαμε να μας ενημερώσουν για τα ονόματα (μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία)των συναδέλφων αυτών.
Το υπουργείο και ο ΕΟΠΥΥ ποτέ δεν απάντησαν στην επιστολή μας οπότε συμπεραίνουμε είτε ότι πρόκειται για επικοινωνιακά τεχνάσματα ή καλύπτουν παραβατικές συμπεριφορές.
Ένας ασφαλιστικός φορέας που δεν πληρώνει ιατρούς, που τους κοροϊδεύει εδώ και χρόνια, που αδυνατεί να...
καταγράψει όχι μόνο τους ενεργούς ασφαλισμένους του, αλλά και αυτούς που απεβίωσαν (για τις περισσότερες περιπτώσεις έχουν ζητηθεί και αποδοθεί έξοδα κηδείας), είναι ανεπίτρεπτο να συκοφαντεί τους λειτουργούς της Υγείας, για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, για την δική του ασυνέπεια και να στρέψει τους πολίτες εναντίων των ιατρών.
Απέναντι σε αυτά τα επαναλαμβανόμενα κατά την τελευταία διετία δημοσιεύματα του ΕΟΠΥΥ και του Υπουργείου Υγείας ζητούμε τουλάχιστον μια δημόσια συγγνώμη για την αμαύρωση του ιατρικού κόσμου και την άδικη λάσπη -χωρίς ονόματα- που συλλήβδην πετούν για όλους και για όλα. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
Π. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ         Γ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ