«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές στην περιοχή Χρυσοχεριά Καινούργιου, στο Βλοχό...

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές οικιών στο Αγρίνιο
Δράστης είναι ένας 22χρονος ημεδαπός
Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, πέντε διαρρήξεις οικιών που είχαν συμβεί το τελευταίο τρίμηνο στην περιοχή του Αγρινίου και σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, προσήγαγαν τον 22χρονο και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι
είτε μόνος του είτε με τη συνδρομή αλλοδαπού συνεργού του που αναζητείται, διέπραξε τις εξής κλοπές:

•    την 17-7-2013, το πρωί, διέρρηξε παράθυρο οικίας στη Νέα Αβόρανη Αγρινίου, απ’ όπου αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή  και δύο κινητά τηλέφωνα.
•    την 12-7-2013, το πρωί, στην περιοχή Καμαρούλας Αγρινίου, παραβιάσει κλειδαριά οικίας και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.
•    την 18-7-2013, πρωινές ώρες, στην περιοχή Βλοχού Αγρινίου εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε μονοκατοικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 11.350 ευρώ και κοσμήματα.
•    την 21-7-2013, νωρίς το πρωί, στον  Άγιο Ιωάννη Ριγανά Αγρινίου παραβίασε μπαλκονόπορτα οικίας απ’ όπου αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και πληθώρα κοσμημάτων.
•    την 23-7-2013, το πρωί, στην περιοχή Χρυσοχεριά Καινούργιου, διέρρηξε την είσοδο μονοκατοικίας και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα και ένα  ηλεκτρονικό υπολογιστή .

Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο 22χρονος από την παράνομη δράση του, ξεπερνά το ποσό των 60.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 22χρονου δράστη, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.