«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη 30χρονος για κλοπές οχημάτων στο Αγρίνιο

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις

Συνελήφθη προχθές (7-10-2013) πολύ νωρίς το πρωί, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 30  ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για...
διάπραξη κλοπών  αυτοκινήτων κατʼ εξακολούθηση.

Ειδικότερα την 6-10-2013, αργά το βράδυ, μετά από συντονισμένη  επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για  την εξιχνίαση κλοπών οχημάτων που διαπράττονταν τις τελευταίες μέρες  στην πόλη του Αγρινίου, εντοπίστηκε ο 30χρονος επʼ αυτοφώρω να  επιχειρεί να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης το  ίδιο βράδυ, είχε επιχειρήσει να διαρρήξει άλλα τρία αυτοκίνητα στο  Αγρίνιο, ενώ την τελευταία εβδομάδα στην ίδια περιοχή είχε αφαιρέσει  ακόμα τέσσερα.

Για την διάπραξη των κλοπών, ο δράστης εντόπιζε ανασφάλιστα οχήματα τα  οποία αφού έθετε σε λειτουργία τα αφαιρούσε.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος, στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις  αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακιστεί  πρόσφατα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου,  ενώ όλα τα οχήματα έχουν ανευρεθεί και αποδοθεί στους ιδιοκτήτες.