«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ»

¨Ο παρακάτω υπογράφοντας Σιάμος Αλέξιος του Χαραλάμπους, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ανωνύμου εταιρίας με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΕ» δηλώνω με την παρούσα στους εργαζόμενους που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από 18/10/2010 ότι μετά και την καταβολή των αποδοχών ενός μισθού σήμερα 15/11/2010 και με την επιστροφή των εργαζομένων αυτών στην εργασίας τους, η εργοδότρια εταιρία θα προχωρήσει μέχρι τις 21/10/2010 σε καταβολή και εξόφληση ότι η εταιρία οφείλει στον καθένα από αυτούς για τις δεδουλευμένες και νομίμως καταβαλλόμενες αποδοχές τους¨.

Αυτή ήταν η συμφωνία μεταξύ των εργαζομένων και εργοδοσίας σύμφωνα με την οποία έγινε αναστολής επίσχεσης στις  15/11/10. Σήμερα κατόπιν αθετήσεως αυτής έχοντας ήδη τρεις μήνες απλήρωτη, εμείς θα τηρήσουμε την υπάρχουσα συνεχίζοντας την επίσχεση διεκδικώντας τα παραπάνω.
Όχι άλλες υποσχέσεις, όχι άλλες υπογραμμένες συμφωνίες που δεν έχουν βαρύτητα αλλά κρύβουν αλήθειες που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν. Αδιαλλαξία εκ μέρους τους και κοφτές απαντήσεις, έτσι ο δικός μας αγώνας μονόδρομος για να διεκδικήσουμε όχι πολλά μα εκείνα που μας οφείλονται και που κάποιοι τα θεωρούν ασήμαντα όταν για μας είναι αναγκαία για την επιβίωση μας. Σκληρές αλήθειες!!. Εκκαθαριστικά ζωής που εδώ ενώ πάντα πληρώνεις έχεις και επιστροφές. Πληρώνεις για να ζεις. Η ανελέητη αλήθεια. Και σου επιστρέφετε ότι δεν έζησες και ήθελες πολύ να ζήσεις. Η αυτοκαταδίκη εάν αφεθείς και δεν το παλέψεις και μείς πρέπει να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για ότι μας ανήκει. Το χρωστάμε σ’ εμάς. Το οφείλουμε στα παιδιά μας.       
  
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ