«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου για τη βεβήλωση – αποκαθήλωση από τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ –ΕΑΑΚ του μνημείου της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει σ’ όλους τους εργαζόμενους τη βεβήλωση – αποκαθήλωση  από τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ –ΕΑΑΚ του μνημείου  της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου , φοιτήτριας του Παντείου  Πανεπιστημίου και μέλος της ΚΝΕ, που δολοφονήθηκε από ανθρώπους της εργοδοσίας της Ε.Τ.ΜΑ. το 1980 .

Πρόκειται για μια ενέργεια που θυμίζει  φασιστικές μεθόδους και λογικές  από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται «αριστεροί επαναστάτες», οι οποίοι όμως με τη δράση τους ρίχνουν νερό στο μύλο  της αντεργατικής- αντιλαϊκής  πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης .

Οι δήθεν «αντισυστηματικοί επαναστάτες» μοιρασμένοι σε «γκρουπόσκυλα»  σε κάθε ευκαιρία συκοφαντούν και επιτίθενται στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στοχεύοντας στο χτύπημα της ενότητάς του .

Καλούμε τους εργαζόμενου και τη νεολαία  να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή και να απομονώσουν  αυτούς  που με το προσωπείο του «επαναστάτη» δρουν σε βάρος και ενάντια στους αγώνες τους.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.