«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΤΙΕΩΝ!

Χαμός μετά την αποκάλυψη για την ξαφνική... μείωση της ηλικίας Αιτωλ/να διαιτητή και την ένταξή του στους πίνακες της Super League.

Εκτός πινάκων ο διαιτητής, λάθος προέκυψε στην Αστυνομία.


Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και προέκυψε σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και όχι μόνον, μετά την αποκάλυψη περί αλλοίωσης εγγράφων, ώστε διαιτητής από την Αιτωλ/νία να «πιάσει» το ηλικιακό όριο και να μπει στους πίνακες των διαιτητών της Super League.
Εκτός πινάκων Α Εθνικής ο διαιτητής, Γ. Κων/νου μετά την αποκάλυψη της πραγματικής του ηλικίας (Λάθος προέκυψε στην Αστυνομία ή στο Δήμο Θεστιέων;)

Anaitolika.gr : Πηγή Ηλεκτρονικά ΜΜΕ
(26-08-2009)

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ιδιαίτερα θορυβημένη εμφανίζεται η δημοτική αρχή στον δήμο Θεστιέων, απ'όπου και προέρχονται τα επίμαχα έγραφα σχετικά με την ημερομηνία γέννησης του διαιτητή Γιώργου Κωνσταντίνου, έπειτα και από τις καταγγελίες για «μαγειρέματα» ώστε ο συγκεκριμένος διαιτητής να μπει τους πίνακες των διαιτητών της Super League, όπως και έγινε στα μέσα Αυγούστoυ. Όμως η αποκάλυψη ότι κάτι δεν πήγε καλά, και ότι φέτος ο διαιτητής παρουσίασε άλλα έγγραφα και άλλαξε ταυτότητα, είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί θόρυβος όχι μόνον στον δήμο Θεστιέων, αλλά και στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας, όπου προέκυψε μάλιστα πως έγινε λάθος σχετικά με την έκδοση της ταυτότητας του διαιτητή μέσα στο 2009. Πηγές από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας αναφέρουν πως πράγματι ο διαιτητής έλαβε δελτίο με την παλιά ημερομηνία γέννησης, χωρίς να ληφθούν υπ'όψιν έγγραφα που είχε προσκομίσει, ότι δηλ. είχε γεννηθεί έξι μήνες νωρίτερα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκδοθεί και... τρίτη ταυτότητα, που ανέγραφε την «νέα» ηλικία, που παράλληλα όμως αποτελούσε και το διαβατήριο του κ. Κωνσταντίνου για τα «σαλόνια» της Super League...
Διαβάστε περισσότερα www.anaitolika.gr ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ