«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Η «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» ΕΛΑΜΨΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!

Το Μουσικό Σχήμα «Ανδρομέδα» στο Καινούργιο Τριχωνίδας!!!
Χθες Πέμπτη 13-08-09 και ώρα 09:30 μ.μ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η πρώτη συναυλία, στον υπαίθριο χώρο του Δημήτρη Ντόκα, με το συγκρότημα Ανδρομέδα.
Οι εντυπώσεις θετικότατες. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα ποικίλα και ανάμεικτα.
Ταξιδέψαμε, στα μονοπάτια του ποιοτικού σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού και του παλιού γνήσιου λαϊκού, μ’ έναν τρόπο που σίγουρα θα μείνει σε όλους αξέχαστος.
Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, ένα εναλλακτικό πρόγραμμα μουσικής σε αυτή την διοργάνωση, που αποτελεί και από τις σπάνιες στο είδος της, που έγιναν στο δήμο Θεστιέων.
Όλοι είχαν την ευκαιρία, να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, να συγκινηθούν, να αναπολήσουν, να νοσταλγήσουν και να χορέψουν!
Πρόκειται για ένα είδος διασκέδασης, που άφησε διάφορες αποχρώσεις συναισθημάτων, που εναλλάσσονταν με αρμονία.
Τελικά, αυτό που έμεινε στο κοινό είναι τα ποικίλα συναισθήματα και ένα ταξίδι πλούσιο από μουσικές εικόνες, εμπειρίες και προορισμούς.
Ελπίζω ότι ο καθένας σε κάποιο μουσικό κομμάτι, σε κάποια στιγμή, θα βρήκε την «Ιθάκη» του!!
Η παρουσία του συγκροτήματος επάνω στη σκηνή, έδειξε ότι πρόκειται για αξιόλογους καλλιτέχνες του είδους τους.
Ο τρόπος ερμηνείας των τραγουδιστών (Σπύρος Νικολάου, Ανθή Κολοβάκη, Χρήστος Καραγιαννόπουλος), θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βιωματικός, αυθόρμητος και εκφραστικός.
Γενικότερα και οι υπόλοιποι μουσικοί συντελεστές (Γιάννης Μίκροβας: μπουζούκι, Τάκης Φώλιας: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Μάκης Φεγγούλης: τύμπανα –κρουστά, Μένιος Γούναρης: πλήκτρα, Γρηγόρης Θεοδωρίδης: κόντρα μπάσο) κινήθηκαν μέσα σε αυτή την «ατμόσφαιρα», με μοναδική δεξιοτεχνία ο καθένας.
Η επαφή με τον κόσμο και η ανταπόκριση από αυτόν ήταν κάτι το κοινώς αποδεκτό.
Ο Κώστας Φρίντζος και οι συνεργάτες του (στον ήχο και στα φώτα) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Συμπερασματικά θα ήθελα να κλείσω με τους παρακάτω στίχους, που είναι μια προσφορά προς το Μουσικό Σχήμα Ανδρομέδα, για την προσπάθεια που κάνουν τόσα χρόνια και να ευχηθώ ένα καλύτερο μέλλον. Αφού ο πολιτισμός «εξαργυρώνεται» με ποιότητα και ήθος!
ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Δεν αρκέστηκα ποτέ, στα εφήμερα
Επειδή κυνηγώ πάντα, μια χίμαιρα...

Ρεπορτάζ: Γεώργιος Π. Σαβελώνας