«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Ι.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΠΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ»

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ημερίδα Προστατεύουμε τα παιδιά μας από τέσσερα σοβαρά νοσήματα»

 Με κίνητρο την πρόληψη και προστασία της υγείας που είναι το υπέρτατο αγαθό, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και η ΕΛΕΠΑΠ Αγρίνιου, υπό την αιγίδα της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποίησαν στις 04 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΛΕΠΑΠ μια εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Προστατεύουμε τα παιδιά μας από τέσσερα σοβαρά νοσήματα».

Χαιρετισμό απηύθυναν...

η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος ΚΕΔΑ κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων κ. Κωνσταντίνος Νταλούκας, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Λαμπρινή Κολοβούκαι ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Γεώργιος Αγραφιώτης.

Την ημερίδα συντόνισε η διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ κ. Αλέκα Κοσμά και κατά τη διάρκεια τηςπαρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν τα εξής ενδιαφέροντα θέματα:

·           «Μηνιγγίτιδα - Πόσο σοβαρή είναι - Εμβολιασμός κατά της νόσου» απότον Ταμία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελ. Παιδιάτρων, ιατρό Παιδίατρο κ. Σπυρίδων Μαζάνη,

·           «Εμβολιασμός με το νέο εμβόλιο κατά του SarsCov2 - Εμβολιασμός για την εποχική γρίπη» από τον ιατρό Παιδίατρο κ. Αντώνιο Κοντό και

·           «Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) και οι καρκίνοι που προκαλεί - Εμβολιασμός κοριτσιών και αγοριών» από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας ΟμοσπονδίαςΕλευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, ιατρό Παιδίατρο κ. Κωνσταντίνο Νταλούκα.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Ζώης Κωνσταντίνος, ιατροί της πόλης μας, εκπρόσωποι φορέων, γονείς και εργαζόμενοι της ΕΛΕΠΑΠ.

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη της προσπάθειας την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Μαρία Παπαγεωργίου, τους εξαίρετους επιστήμονες ομιλητές καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους.

 Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Αγρινίου                Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ

Γεώργιος Αγραφιώτης                           Λαμπρινή Κολοβού