«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Μεταφορών Ναυπάκτου για μία εβδομάδα


Αναστέλλεται η λειτουργία του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Ναυπάκτου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015.
Όπως ενημερώνει η...
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, η αναστολή γίνεται εξαιτίας μετεγκατάστασης της Υπηρεσίας σε άλλο χώρο.
Την περίοδο αυτή οι ενδιαφερόμενοι για έκτακτες ανάγκες δύνανται να εξυπηρετούνται από τις παραπλήσιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών Μεσολογγίου, Πατρών, Αγρινίου και Αιγίου.

***

Εορτασμός στην Πάτρα της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 θα εορτασθεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη την επικράτεια, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην Πάτρα από την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας θα λάβουν χώρα οι παρακάτω εκδηλώσεις:
8 π.μ. Επίσημη έπαρση της σημαίας στην προβλήτα Αγίου Νικολάου με την συμμετοχή Τιμητικού Στρατιωτικού Αγήματος και της Μουσικής του Δήμου Πατρών.
11 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου. Ομιλία από εκπρόσωπο της ένωσης αποστράτων αξιωματικών.
Θα ακολουθήσει Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ελευθερίας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Όλγας), σιγή ενός λεπτού - Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων στεφάνι θα καταθέσει μόνο ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς.
17.10 μ.μ. Υποστολή της σημαίας με τη συμμετοχή Στρατιωτικού Αποσπάσματος και της Μουσικής του Δήμου.