«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου για την απεργία στις 3 Δεκέμβρη

Συνεδρίασε  χτες 25/11/2015 το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. κα μεταξύ των άλλων  θεμάτων συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν τον προϋπολογισμό  , την κοινωνική ασφάλιση , το φορολογικό και τα χαράτσια  και άλλα προβλήματα  που αφορούν την εργατική τάξη της περιοχής μας.

Με ομόφωνη απόφασή του  εκφράστηκε η αντίθεσή του στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η ανάγκη αγωνιστικής δράσης  και...
αντίστασης  των εργαζομένων  για να μην περάσουν τα νέα μέτρα που απορρέουν από τα μνημόνια  που υπογράφτηκαν μεταξύ κυβέρνησης – Ε.Ε- Δ.Ν.Τ. κλ.π.
Γι’ αυτό αποφασίστηκε  η συμμετοχή στη νέα Πανελλαδική – Πανεργατική  Απεργία την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη  καλώντας τους εργαζόμενους να απαντήσουν  για μια ακόμα φορά στα μέτρα και την πολιτική που εξυπηρετούν τα συμφέροντα  του μεγάλου κεφαλαίου , της Ε.Ε.  και των κυβερνήσεων .
 Ο μονόδρομος  που έχουν οι εργαζόμενοι να υπερασπίσουν  τα δικαιώματά τους  και ιδιαίτερα της κοινωνικής ασφάλισης , είναι ο δρόμος του ταξικού αγώνα , της αντίστασης και της πάλης  για την ανατροπή  της άγριας αντιλαϊκής πολιτικής , αυτών που την  εφαρμόζουν και της εξουσίας των μονοπωλίων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΩΡΑ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΟ Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.