«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ & ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΜΑΤΩΝ ΑΔΕΔΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


Ενιαίο απεργιακό μέτωπο διοργανώνουν για την αυριανή κινητοποίηση τα Εργατικά Κέντρα και τα Νομαρχιακά Παραρτήματα ΑΔΕΔΥ της Δυτικής Ελλάδας. Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι πρόεδροι τους σήμερα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, στέλνουν μήνυμα από τη Δυτική Ελλάδα με αποδέκτη την Κυβέρνηση. Με μια φωνή οι πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων και των Νομαρχιακών Παραρτημάτων της ΑΔΕΔΥ λένε "ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ", ενώ ορισμένοι εξ' αυτών καλούν τους Βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας να μην τολμήσουν να το ψηφίσουν διαφορετικά..."δεν θα βρουν ουτε την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές".


Οι πρόεδροι των παραπάνω συυνδικαλιστικών οργανώσεων καλούν τους εργαζόμενους της Δυτικής Ελλάδας στην κοινή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11.00, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στην Πλατεία Όλγας.
Όπως επισήμανε και ο πρόεδρος του ΕΚΠ κ. Ιωάννης Σουβαλιώτης, "η αυριανή κοινή συγκέντρωση των Εργατικών Κέντρων και των Νομαρχιακών Παραρτημάτων είναι η αρχή για τη δημιουργία κοινού μετώπου για την Δυτική Ελλάδα, που τόσο έχει υποβαθμιστεί σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο".
Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν οι: Ιωάννης Σουβαλιώτης (Πρόεδρος ΕΚΠ), Κώστας Πετρόπουλος (Πρόεδρος Νομαρχιακού Παραρτήματος ΑΔΕΔΥ Αχαϊας), Νίκος Κόκλας (Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αιγίου), Χάρος Μένιος (Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας - Δωρίδος), Τάκης Μπαϊρακτάρης (Πρόεδρος Νομαρχιακού Παραρτήματος ΑΔΕΔΥ Αιτολωακαρνανίας), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου).
Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο αμοντάριστα (λόγω χρόνου):