«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

"Δαγκωτή" στην Σοφία η ψήφος των ομογενών

Στο πλευρό της Eλληνοκαναδής Yπουργού του Οντάριο τάσσονται οι ομογενείς, ανεξάρτητα από την πολιτική τους πεποίθηση.

του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟΥ

Ως γνωστό, εκτός των ομοσπονδιακών εκλογών που θα γίνουν στις 2 Μαΐου, τον προσεχή Οκτώβριο θα διεξαχθούν και οι επαρχιακές εκλογές αφού τότε εξαντλείται η θητεία της σημερινής κυβέρνησης των φιλελευθέρων, της οποίας Yπουργός Oικονομικών είναι η εντιμότατη Σοφία Αγγελωνίτη.

Την πρώτη λοιπόν συγκέντρωση μιας οικονομικής εκστρατείας που άρχισε από νωρίς για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα τής συμπαθέστατης πολιτικού, οργάνωσε ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και αγαπημένος της ομογένειας Γιάννης Δάγωνας, στη πολυτελέστατη αίθουσα εκδηλώσεων Palais Royal.

Αν και η cheece & wine συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα, δεκάδες ομογενείς τίμησαν με την παρουσία τους την δημοφιλή υπουργό που με την επιτυχημένη της πορεία και προπάντων το ήθος της, έχει κάνει υπερήφανους όλους τους ομογενείς σε όποια πολιτική παράταξη και αν ανήκουν ιδεολογικά. Τελετάρχης της βραδιάς ήταν ο καταξιωμένος δικηγόρος κ. Κώστας Αλεξίου, ενώ ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας κ. Δημήτρης Αζεμόπουλος εξήρε τον πατριωτισμό και την αγάπη της Σοφίας για την Ελλάδα και οτιδήποτε ελληνικό.