«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κλιμάκιο της AΔΕΔΥ περιόδευσε σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Κλιμάκιο της AΔΕΔΥ περιόδευσε 15-2-2011 σε εργασιακούς χώρους σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι,ενόψει της 24ωρης απεργίας της 23ης Φεβρουαρίου.
Επικεφαλής του κλιμακίου, ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσιουμπέλης, που συνοδεύτηκαν από μέλη Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στην Αιτωλ/νία.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε αρχικά τους εργαζομένους του νοσοκομείου και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας στο Μεσολόγγι και συνέχισε τις επαφές του στο Αγρίνιο, με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείου, τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών πρωτοβάθστο Πανεπιστήμιο, τους δημοτικούς υπαλλήλους κμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των εργαζομένων κ.λ.π.
Έγινε ενημέρωση για την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου και τονίστηκε πως απαιτείται μαζική συμμετοχή, ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση σε μια σειρά καυτών ζητημάτων για του; Δημόσιους υπαλλήλους όπως το Ενιαίο Μισθολόγιο, η ακρίβεια, το ασφαλιστικό, τα επικουρικά Ταμεία κλπ.

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει απεργιακή συγκέντρωση στο Μεσολόγγι, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο ενώ προσανατολίζεται για άλλη μια φορά σε ξεχωριστή συγκέντρωση στο Αγρίνιο.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ