«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Διαβάστε στη Ναυπακτία press

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ...
Την ίδια ώρα που οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ... συνεχίζονται, ο Κώστας Κονίδας αποφάσισε να αφήσει τα μισόλογα και να βάλει φρένο στα σενάρια που μια τον ήθελαν να αποσύρεται και μια να προσχωρεί σε άλλα σχήματα. Με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, χωρίς πάντως να κλείνει την πόρτα σε συνεργασίες. Η κίνηση αυτή προκαλεί τριγμούς τόσο στο στρατόπεδο Παπαθανάση, που ήλπιζε ότι θα είχε άδειο το κεντροδεξιό γήπεδο, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο πρώην δήμαρχος έχει ερείσματα και σ' αυτόν τον χώρο. Από τη δήλωση υποψηφιότητας, βέβαια, μέχρι την κάλπη ο δρόμος είναι μακρύς. Εδώ θα είμαστε.

ΕΠΑΛ: Στο ίδιο έργο θεατές
Με κινητοποιήσεις ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Ναύπακτο. Θέμα, τι άλλο(;), το κτιριακό του ΕΠΑΛ. Οι Σύλλογοι Γονέων, με εξαίρεση αυτόν του 1ου Λυκείου που είναι ανενεργός, αποφάσισαν να μην μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, ασκώντας πιέσεις προς τους αρμοδίους. Αποτέλεσμα, και πάλι υποσχέσεις...

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...
...για τα λεφτά δε μ' αγαπάς, μα θά 'ρθει κάποτε η ώρα που δεν θα ξέρεις πού χρωστάς. Μια όχι και τόσο μουσική απάντηση, σ' ένα απαράδεκτο και υβριστικό κείμενο.

Η ταραχή έφερε λύση
Απλήρωτοι από τον Μάιο οι εργαζόμενοι στον ΧΥΤΑ Ναυπάκτου, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.Τη Δευτέρα προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, και το πρωί της Τρίτης απέκλεισαν τον χώρο του ΧΥΤΑ. Τελικά, τα “κωλύματα” στη μισθοδοσία ξεπεράστηκαν και όλα πήραν το δρόμο τους. Για τώρα, καθώς για το μέλλον βλέπουμε...

Μαγειρέματα στο ΚΕΠ
Γύρω στα 40 άτομα περιμένουν για μια θέση εργασίας στο ΚΕΠ, με τον Δήμο Ναυπάκτου να καθυστερεί αδικαιολόγητα να βγάλει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Συνήγορος του Πολίτη και Περιφέρεια τραβούν το αυτί στον δήμαρχο.

Έκλεισε(;) το θέμα της Αιτωλικής
Απόντες οι Κονίδας και Νταουσάνης, παρών και κερδισμένος ο Καρακώστας, στην έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα της Αιτωλικής. Δεκτές έγιναν οι παραιτήσεις Μπουλέ και Παπαθανάση, με τον Τσιακούμη να τοποθετείται για την ώρα στη θέση του προέδρου.

Στο τιμόνι ο Καρακώστας
Ο Κώστας Καρακώστας έχει την ομόφωνη στήριξη της Γενικής Συνέλευσης της διευρυμένης πλέον Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας, και στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος. Μέλη και φίλοι της παράταξης έδωσαν το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση, προτάσσοντας, όπως λένε, “κούτελο και ιδέες”.