«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

Εγκαινίασε την προεκλογική του εκστρατεία απόψε στις 8:30 το βράδυ στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.
Στην αίθουσα του μεγάρου οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον κ. Μοσχολιό όρθιοι με παρατεταμένο χειροκρότημα.
Με χειραψίες και εναγκαλισμούς ο υπ. Δήμαρχος, ειδικά προς όλους τους επισήμους, διέσχισε την αίθουσα.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε, μετά τη σύντομη προβολή βίντεο με αποσπάσματα από δραστηριότητες του δημάρχου Αγρινίου, η διακήρυξη του συνδυασμού, (που σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Μοσχολιού θα αναρτηθεί αύριο και στο διαδίκτυο), με τις βασικές αρχές και θέσεις του.
Παρουσιάστηκε ακόμα το σήμα και η ονομασία του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού.
Παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Θ. Μωραΐτης , ο υπ. Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας Α. Κατσιφάρας οι Βουλευτές κ.κ. Σ. Γιαννακά , Π. Κουρουμπλής, Α. Μακρυπίδης…
Ο νομάρχης Αιτωλ/νίας κ. Θ. Σώκος, ο πρώην νομάρχης κ. Ι. Βαϊνάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τσιχριντζής, ο πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συν/σμών Αγρινίου κ. Θ. Κουτσουπιάς, δήμαρχοι της περιοχής, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη, φίλοι και υποστηριχτές του ΠΑΣΟΚ που στηρίζει τον συγκεκριμένο συνδυασμό.
Και ο δήμαρχος Παραβόλας κ. Β. Καπέρδας παραβρέθηκε, που είχε μια εγκάρδια χειραψία και εναγκαλισμό με τον κ. Π. Μοσχολιό…
Και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του διευρυμένου δήμου Αγρινίου, με το συνδυασμό του κ. Π. Μοσχολιού (όπως μου το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι) ο κ. Θύμιος Ράπτης - Καινούργιο και ο κ. Κώστας Χειμώνας- Παναιτώλιο κ.α.
Πάντως σύμφωνα με συζητήσεις παρευρισκομένων, ειδικά μπροστά στο Παπαστράτειο Μέγαρο, η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ενθαρρυντική.
Περίμεναν περισσότερο κόσμο!

Δημήτρης Ντόκας