«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1.    Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας 52χρονος ημεδαπός ο οποίος  νυχτερινές ώρες της 28/29-9-2010 διέρρηξε αποθήκη ζωοτροφών ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού που βρίσκεται στην Περατιά Ανακτορίου Αιτ/νίας και αφαίρεσε ένα (1) γερανοφόρο κλαρκ, πενήντα (50) τσουβάλια ΄΄ καλαμπόκι΄΄ και το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500.00) ευρώ , ενώ κατά την αποχώρησή του πυροβόλησε δύο (2) φορές με δίκανο κυνηγετικό όπλο και προκάλεσε υλικές ζημιές στο παμπρίζ και την καρότσα σταθμευμένου Ι.Χ.Φ. αυτ/του ιδιοκτησίας παθόντα.
- Ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν ένα (1) γερανοφόρο κλαρκ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα, ένα (1) κυνηγετικό όπλο και δύο (2) κάλυκες. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδας . Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

2.    Την 29-9-2010 και περί ώρα 19.25 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Αγρινίου συνελήφθη 25χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας διότι κατελήφθη να εργάζεται ως πρόσωπο εκδιδόμενο με αμοιβή σε οίκο ανοχής  ιδιοκτησίας 60χρονης αλλοδαπής Βουλγαρικής καταγωγής και να στερείται πιστοποιητικού εκδιδόμενου με αμοιβή προσώπου και βιβλιαρίου υγείας της αρμόδιας αρχής.
- Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται. Συλληφθείσα με σχηματισθείσα σε βάρος της  δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

3.    Την 29-9-2010 και περί ώρα 20.00 στον Άγιο Στέφανο Κατούνας Αιτ/νιας  από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. / Α.Δ. Ακαρνανίας κατελήφθη 30χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτ-το και να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας 22χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας , ο οποίος εστερείτο παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.
- Όχημα κατασχέθηκε . Προαναφερόμενοι αλλοδαποί  συνελήφθησαν και με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.