«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Προγραμματισμός συγκεντρώσεων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σας ενημερώνουμε ότι, ύστερα από απόφαση του Γενικού Συμβουλίου , η Ε.Ε. προγραμματίζει, σε συνεννόηση με τα Νομαρχιακά της Τμήματα, Περιφερειακές συγκεντρώσεις με όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα, προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις (Μνημόνιο, αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, ένταξη των δημοσίων υπαλλήλων στο ΙΚΑ, περικοπές μισθών και συντάξεων, δρομολόγηση δημιουργίας νέου μισθολογίου κ.λ.π).

Επίσης να ακουστούν από τους συναδέλφους προτάσεις για τις επόμενες δράσεις (αγωνιστικές, απεργιακές κ.λ.π.) του συνδικαλιστικού μας κινήματος, για την ανατροπή των πολιτικών που συνεχώς και βίαια ανατρέπουν δικαιώματα των εργαζόμενων, που με πολύχρονους αγώνες, με μεγάλο κόστος, τα διεκδίκησε και τα κατέκτησε το συνδικαλιστικό κίνημα.

Κατόπιν αυτών, τα Νομαρχιακά Τμήματα, σε συνεννόηση με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία που είναι στην περιοχή τους, να προετοιμάσουν και να προγραμματίσουν από 20 Σεπτεμβρίου έως 20 Οκτωβρίου τις συγκεντρώσεις ενημέρωσης, γνωστοποιώντας αυτές στην Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την αποστολή κλιμακίων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.