«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

1.- Την 19-8-2010 και ώρα 11.00΄ από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αιτωλικού συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος σε γενόμενη νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα κατελήφθη να κατέχει εντός της οικίας του δέκα τρείς (13) συσκευασίες περιέχουσες αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους διακοσίων ογδόντα πέντε (285) gr και μία (1) μηχανική ζυγαριά.
Ναρκωτικές ουσίες - ζυγαριά κατασχέθηκαν. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Μεσολογγίου. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

2.- Την 18-8-2010 και ώρα 15.30΄ στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος σε γενόμενη νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα κατελήφθη να κατέχει εντός της οικίας του ένα (1) πιστόλι 7,65 mm μετά γεμιστήρος και δώδεκα (12) φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος.
Όπλο – φυσίγγια κατασχέθηκαν. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.
Πλημ/κών Μεσολογγίου. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
Α.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ