«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Συνελήφθησαν για συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑΣ (1) ROMA

Την 5-8-2010 και ώρα 15.30΄ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί εκ των οποίων ένας (1) ROMA διότι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα 14.45΄ ενεργώντας από κοινού μετέβησαν με Ε.Ι.Χ. αυτ/το ιδιοκτησίας ROMA σε καταστήματα στην Νεάπολη Αιτωλ/νίας και στην Κυψέλη – Αιτωλ/νίας και πραγματοποίησαν συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας πενήντα (50,00) Ευρώ.Στη συνέχεια μετέβησαν σε καφετέρια στη Νεάπολη – Αιτωλ/νίας και όταν ένας από αυτούς αντιλήφθηκε την έλευση αστυνομικών κινήθηκε προς την τουαλέτα του καταστήματος ρίχνοντας στο καλάθι απορριμάτων έξι (6) πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας πενήντα (50,00) Ευρώ το καθένα.
Επτά (7) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα (50,00) Ευρώ κατασχέθηκαν και αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.
Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα πέντε (75,00) Ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προϊόν προερχόμενο από συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα. Κατασχέθηκε επίσης το Ε.Ι.Χ. αυτ/το ιδιοκτησίας ROMA και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Αγρινίου.
Δράστες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.
Α.Δ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ