«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑ;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, πριν από λίγο στην εκπομπή του ALTER, ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ και που σ’ εμάς είναι γνωστά, υπάρχουν αντιφάσεις στα επίσημα έγγραφα, σχετικά με την υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του Θ. Ταράτσα.
Η μεγαλύτερη μερίδα της τοπικής κοινής γνώμης, όσο και στενό συγγενικό του πρόσωπο, που μου εξέθεσε τα γεγονότα δεν έχει πεισθεί, ότι ο εκλιπών έφυγε απ’ τη ζωή από καρδιακή προσβολή.
Για το ιστορικό της υπόθεσης, (όπως μου έχουν παρατεθεί τα στοιχεία) μπορώ να περιγράψω σύντομα τα συμβάντα.
Ο Θ. Ταράτσας έφυγε το βράδυ της Μ. Πέμπτης από την Αθήνα με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ για το Αγρίνιο. Στη διαδρομή αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε, για πρώτη φορά με ασθενοφόρο στο Κέντρο υγείας Κιάτου. Από κει αποχώρησε και με ταξί ήθελε να συνεχίσει για Αγρίνιο. Ο ταξιτζής δεν ήταν διατεθειμένος να τον μεταφέρει στον προορισμό του και κατέληξαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.
Εκεί τον αποβίβασε και έφυγε. Από το σημείο αυτό και μετά δεν μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα τι έγινε. (Γι’ αυτό οι συγγενείς του παρακαλούν όποιον γνωρίζει κάτι, να το καταθέσει). Ένα είναι σίγουρο ότι μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Κιάτου, για δεύτερη φορά. Κατόπιν οι συγγενείς του πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν. Η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο και σ’ αυτές τις περιπτώσεις, αν υπάρξουν συμπληρωματικά στοιχεία, θα διερευνηθεί εκ νέου….

Δείτε τα video, Από την εκπομπή του ALTER, ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ, τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: