«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ν.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ




Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008
Συνεδριάζει την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου2008 στις 18:00 μ.μ. το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ν.Σ. στο Διοικητήριο της Ν.Α. στο Μεσολόγγι. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Αμμοληψία από τον κάτω ρου του ποταμού Αχελώου Νομού Αιτωλ/νίας», με εργοδότες τους Χρήστο Κουφό και Σπυρίδων Καμινάρη (από αναβολή, σχετική η αριθ. 176/2008 απόφαση του Ν.Σ.). Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).
2. Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Πρατήριο Υγρών Καυσίμων με Πλυντήριο & Λιπαντήριο» ιδιοκτησίας ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας που βρίσκεται εκτός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως, εκτός ζώνης και εκτός ΓΠΣ Τοπικού Διαμερίσματος Παναιτωλίου του Δήμου Θεστιέων (εντός της ΠΠ2 του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού κ.λ.π.) Ν. Αιτωλ/νίας. Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).
3. Έγκριση του Ν.Σ. των εισηγήσεων της Δ/νσης Οικονομικού & Πληροφορικής σχετικά με τροποποιήσεις και αναμορφώσεις του προϋπολογισμού της Ν.Α., οικονομικού έτους 2008. Εισηγητής: Ο κ. Γαλαζούλας Αντώνης (Αντινομάρχης).
4. Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Κτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 250 προβάτων (Ι.Ζ. = 5) ιδιοκτησίας Δημητρίου Ζαχαράκη, σε γήπεδο εμβαδού 6.626,81 τ.μ. στη θέση «Φούσκαρη – Αλπότρυπες» του οικισμού Μεγάλης Χώρας του Δήμου Νεάπολης Νομού Αιτωλ/νίας» . Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).
5. Έγκριση του Ν.Σ. του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α. Αιτωλ/νίας και του Πανεπιστημίου Πατρών με αντικείμενο αυτής ως αυτό ειδικότερα καταγράφεται στο άρθρο 2 της εν’ λόγω σύμβασης, εξουσιοδότηση του κ. Νομάρχη για την υπογραφή αυτής και ορισμός πολιτικού μηχανικού της Ν.Α. στην, οριζόμενη από το άρθρο 9 της ως άνω σύμβασης, Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης. Εισηγητής: Ο κ. Πετρόπουλος Χρήστος (Αντινομάρχης).
6. Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) που αφορά την ίδρυση και λειτουργία αθλητικού κέντρου με κερκίδες 874 ατόμων σε γήπεδο έκτασης 67.001,51 τ.μ., στη θέση «Τραγάνα – Περιβολάρη» του Τοπικού Διαμερίσματος Δοκιμίου του Δήμου Αγρινίου Νομού Αιτωλ/νίας, ιδιοκτησίας της «ΕΜΙΛΕΟΝ Α.Ε.». Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).
7. Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Κτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 300 προβάτων (Ι.Ζ. = 6) σε γήπεδο εμβαδού 4.091,37 τ.μ. ιδιοκτησίας Σπυριδούλας Φλώρου και Νικολάου Φλώρου, στη θέση «Πλάτανος» του Τοπικού Διαμερίσματος Καλυβίων του Δήμου Αγρινίου Νομού Αιτωλ/νίας». Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).
8. Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Ίδρυση Βιοτεχνίας Αλουμινοκατασκευών ιδιοκτησίας «Σιατής Νικόλαος και Υιός», επί της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Καλυβίων, εκτός ορίων οικισμού «Πλατάνου» του Τοπικού Διαμερίσματος Καλυβίων του Δήμου Αγρινίου Νομού Αιτωλ/νίας». Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: