«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΤΙΕΩΝ

Στην τελευταία συνεδρίαση, του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεστιέων Αιτωλοακαρνανίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στις 8 του μήνα, μεταξύ των άλλων συζητήθηκαν και τα παρακάτω θέματα: Η κατάσταση που επικρατεί, με την παραχώρηση η μη, του κληροδοτήματος του αείμνηστου Κ. Μούτσιου στο δήμο Θεστιέων προκειμένου να αποπερατωθεί. Κατά την διάρκεια της συζήτησης αυτού του θέματος, υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του συμβούλου της αντιπολίτευσης κ. Γ. Λάμπρου και του δημάρχου.

Το ίδρυμα όπως είναι γνωστό, μετά από επιθυμία του δωρητή, υπάγεται στην δικαιοδοσία του συλλόγου με την επωνυμία Άγιος Νικόλαος. Ο σύλλογος, (είναι ανεξάρτητος, καμιά σχέση με συνωνυμίες), είχε συσταθεί κατά την επιθυμία του δωρητή και διοικείται από 5μελές συμβούλιο. Για τις εξελίξεις του θέματος, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, τόσο από τον δήμο, όσο και από τον σύλλογο, προκειμένου να σας ενημερώσουμε.






Σε ερώτηση του συμβούλου της αντιπολίτευσης κ. Β. Μούτσιου, σχετικά με τις φήμες για κάποιο επεισόδιο, μεταξύ δύο μελών της συμπολίτευσης, που έλαβε χώρα εντός του δημαρχείου, ο δήμαρχος κ. Δ. Τραπεζιώτης παραδέχθηκε ότι το γεγονός είναι πραγματικό, τόνισε ότι θα ζητηθούν διευκρινήσεις και από τις δύο πλευρές και θα δοθεί απάντηση.

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη και στον εξοπλισμό του δήμου, (τις υποδομές για την τεχνολογία της πληροφορίας). Ακολούθησαν και άλλα διάφορα θέματα.

Εμείς θα είμαστε στη διάθεση της δημοτικής αρχής, του δημοτικού συμβουλίου, κάθε φορέα, για να αξιολογήσουμε , να διερευνήσουμε και να δημοσιεύσουμε όποια πληροφορία μας αποσταλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: