«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΟΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΕΒ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 5/4 έπειτα από κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων Κατοχής, Νεοχωρίου και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, έγινε συνέλευση, στο Νεοχώρι, παρόντων των πρόεδρων των Τ.Ο.Ε.Β Μεσολογγίου, Κατοχής, Λεσινίου για το μεγάλο θέμα της λειτουργίας των οργανισμών εν όψει της νέας  καλλιεργητικής περιόδου...

Αναλύθηκαν από τους υπευθύνους τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν και δεν έχει δοθεί λύση αλλά και στο μεγαλύτερο πρόβλημα, του ενεργειακού κόστους, που είναι το βασικό για την εύρυθμη λειτουργία των Οργανισμών.

Μας μεταφέρθηκαν οι αποφάσεις των παρόντων διοικήσεων για τις περαιτέρω κινήσεις τους στο θέμα, που μας βρίσκει σύμφωνους και συντασσόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας μαζί τους. Άλλωστε πάγιο αίτημα του αγροτικού κινήματος είναι ο εκσυγχρονισμός της υποδομής των ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ της χώρας έτσι ώστε οι οργανισμοί να είναι βιώσιμοι και να πέσει κατά πολύ το κόστος λειτουργίας τους.

Καλούμε όλους τους εμπλεκομένους φορείς να ακούσουν έστω την ύστατη αυτή στιγμή τις προτάσεις μας για την βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής, βασικού παράγοντα αυτού του τόπου.

Ακόμα τους λέμε όπως τόσο καιρό με τις κινητοποιήσεις μας, ότι και σ αυτό το σοβαρό θέμα δεν θα μείνουμε άπραγοι, ο κάμπος μας δεν θα μείνει ούτε φέτος απότιστος για να εξυπηρετηθούν κάποια μεγάλα συμφέροντα!

Οι εξελίξεις των επόμενων ημερών  θα καθορίσουν και την περαιτέρω δική μας στάση.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!