«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ι.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Στα πλαίσια των δράσεων του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού, ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σχετικά με τον εμβολιασμό και τη διαμόρφωση σωστών αντιλήψεων σχετικά με τη χρησιμότητα των εμβολίων, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγεία Δήμου Αγρινίου...

Το κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και ενημερώθηκε από τους επιστήμονες επαγγελματίες υγείας που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου παραστάθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αγραφιώτης, ο ειδικός γραμματέας κ. Αθανάσιος Ζήσης και το μέλος κα. Ειρήνη Κουκοπούλου, ενώ από το Κοινωνικό Ιατρείο το παρών έδωσαν οι νοσηλεύτριες κα. Ξανθή Δανιά και κα. Αντιγόνη Σαγάνα.

Τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κα. Γεωργία Μπόκα, ο Αντιδήμαρχος ΚΟΙΠΑ Αγρινίου κ. Ανδρέας Σκαρτσάρης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγρινίου κ. Κώστας Μποκώρος,ο αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγρινίου κ. Βασίλειος Καραμάνης και ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων και επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου κ. Σωκράτης Κωστίκογλου.

Ο κύριος στόχος της δράσης ήταν να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για τη σημασία τουεμβολιασμού στην πρόληψη ασθενειών και την προστασία της ζωής.

Το κοινό ΣΥΝΘΗΜΑ για την φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού είναι «Προστατεύοντας όλες τις γενεές».

Η αξιολόγηση των προϋποθέσεων για τη χορήγηση του εμβολίου μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από το θεράποντα ιατρό, τον οποίο πρώτα θα πρέπει να συμβουλεύονται οι πολίτες.

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ      ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΩΣΣΑΣ