«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ - Πρόγραμμα υποψηφίων και στελεχών 25/4 έως 30/4

Η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με περιοδείες, εξορμήσεις, συσκέψεις, ομιλίες καλώντας τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους στο νομό, να πάρουν θέση στους αγώνες και στις εκλογές.

Με σύνθημα «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει τα εξής:

ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΗ

7:00 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Αγράμπελο, Πρόδρομο, Χρυσοβίτσα.

8:00 μμ, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτική Ελλάδας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Κομματική Οργάνωσης Αμφιλοχίας στο καφέ-ψησταριά «Φραγκαθούλα Βλάση», στο Λουτρό. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΗ

3:00 μμ, ο Δημήτρης Φραγκούλης, στέλεχος του ΚΚΕ, θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «ΚΑΛΑΣ» στο Μεσολόγγι.

7:00 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, θα περιοδεύσει στα χωριά Βασιλόπουλο και Καραϊσκάκη.

8:00 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΗ

7:30 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας.

11:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.

7:30 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα καταστήματα στην οδό Εθνική Αντιστάσεως και στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη στο Αγρίνιο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΗ

7:00 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «Τυροκομείο Γεωργίου» στην Αμφιλοχία.

2:30 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «ΜΟΝ-ΑΜΙ».

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής και ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στα καταστήματα και στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΗ

10:30 πμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Μούσουρα, Ρέτσινα, Ελληνικά.

10:30 πμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου.

 

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας