«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΕΜΠΟΡΙΚΗ   ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ   ΚΙΝΗΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Μέρες 15Αύγουστου καλούμαστε να προσέλθουμε στις κάλπες, για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, της Ελεγκτικής Επιτροπής και τους Αντιπροσώπους του στην Ομοσπονδία.

Γνωρίζουμε  πόσο δύσκολη είναι η χρονική στιγμή και ειδικά στα πλαίσια μιας πρωτόγνωρα δύσκολης χρονιάς.

Η ευθύνη γι’ αυτό βαραίνει αυτούς που εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και...

γύρισαν την πλάτη τους στον Σύλλογό μας.

Το γεγονός αυτό δεν μας επέτρεψε να έχουμε την αναγκαία αμφίδρομη επικοινωνία και εκλογική συμπόρευση.

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία αποτελεί εγγύηση για δυνατό Σύλλογο στην πόλη μας και στην Β/Δ Ελλάδα μέσα από την Ομοσπονδία, που δυστυχώς έχει καταρρεύσει.

 

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Η ύπαρξη του Συλλόγου έχει νόημα μόνο όταν ηγεμονεύεται και καθοδηγείται από τα μέλη του και τις αποφάσεις του.

Γι’ αυτό :

-          Αν θέλετε να αποκρύπτουμε την αλήθεια, να έχουμε κρυφές ατζέντες, να προσβάλουμε την κοινή λογική και να μην σεβόμαστε την πλειοψηφία, Μην ψηφίσετε εμάς.

-          Εάν θέλετε Διοικητικό Συμβούλιο να χαριεντίζεται με πολιτικούς και το άγχος του να  είναι πότε θα μπει κορνίζα δίπλα σε Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Βουλευτές, Υπουργούς,Μην ψηφίσετε εμάς.

-          Εάν θέλετε, να κουνάμε το δάχτυλο στα μέλη, μιλώντας για τα λάθη τους και να μην αναγνωρίζουμε τα δικά μας,     Μην ψηφίσετε εμάς.

-          Εάν θέλετε,  να χειραγωγούμαστε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να σας φέρνουμε δωράκια,                                                                                                                                Μην ψηφίσετε εμάς.

-          Εάν θέλετε, να εφαρμόζουμε τις αποφάσεις σας  μόνο όταν συμφωνούμε, να συνυπάρχουμε μ’ όσους περιφρονούν την πλειοψηφία, να παραβιάζουμε το καταστατικό, να μην ενημερώνεστε για όσα γνωρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο, να μας υπηρετεί ο Σύλλογος και όχι να τον υπηρετούμε, Μην ψηφίσετε εμάς.

-          Εάν θέλετε να ταυτιστεί στο όνομα της ενότητας ο αυτοαπασχολούμενος με τον μεγαλοεργοδότη, η οικογενειακή επιχείρηση με την μεγαλοεισαγωγική, τα μαγαζιά μας με τις αλυσίδες, στο όνομα ότι όλοι οι έμποροι είναι ενωμένοι,Μην ψηφίσετε εμάς.

-                     Εάν θέλετε, για όσα μεθοδεύτηκαν, διαπράχθηκαν και εξακολουθούν να μεθοδεύονται στον Σύλλογό μας, από την επόμενη της καραντίνας μέχρι και σήμερα, με πρόσχημα το 5θήμερο, να πούμε : ΄΄πέρασε αυτό΄΄, Μην ψηφίσετε εμάς.

ΑΓΡΙΝΙΟ 17-8-2020 ΕΜΠΟΡΙΚΗ   ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ   ΚΙΝΗΣΗ