«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δυο υπήκοοι Πακιστάν στην Πάτρα για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν (500) πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Συνελήφθησαν, χθες (16-2-2015) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας , δύο άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και απείθεια.
 Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν χθες το βράδυ στην Πάτρα, τους δύο δράστες να κινούνται με αυτοκίνητο, και τους πραγματοποίησαν σήμα για έλεγχο.

Οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα με το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο στην Πάτρα και σε κοντινή απόσταση, κρυμμένους σε αυλή κατοικίας, τους δύο δράστες.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο των δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν (500) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στον 24χρονο δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (3.120) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που οδηγούσαν, ως μέσο διακίνησης  των λαθραίων τσιγάρων.


Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για καταδικαστική απόφαση

Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε (4) έτη φυλάκιση για ληστεία και κλοπές

Συνελήφθη, χθες (16-2-2015) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική.

Ειδικότερα, ο δράστης είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Πατρών, σε (4) έτη φυλάκιση για ληστεία και κλοπές που είχε διαπράξει στην Πάτρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Βάρδα για κατοχή ναρκωτικών



Κατασχέθηκαν (28,1) γραμμάρια κάνναβης



Συνελήφθησαν, χθες ( 16-2-2015) το απόγευμα, στη Βάρδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 40 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή  ναρκωτικών.



Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, πραγματοποίησαν χθες, στη Βάρδα, έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δύο δράστες, στην κατοχή των οποίων βρήκαν και κατέσχεσαν (28,1) γραμμάρια κάνναβης.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.