«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Τρείς συλλήψεις για κλοπές στην Πάτρα

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει σε τρείς περιπτώσεις  μικρά χρηματικά ποσά και ηλεκτρονική συσκευή από πεζούς


Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (20-2-2015), στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, της Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας , ένας 18χρονος υπήκοος Ρουμανίας και δύο ημεδαπές Ρομά, σε βάρος των σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπές.

 Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Πάτρα, ο 18χρονος αφαίρεσε από...
ένα 39χρονο ημεδαπό το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στην Πάτρα.

 Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο 18χρονος είχε αφαιρέσει στις 19/2/2015 από ένα 43χρονο ημεδαπό, στην Πάτρα με την ίδια μέθοδο μια ηλεκτρονική συσκευή( ipod) η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα.



Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, οι δύο Ρομά, με τη μέθοδο της απασχόλησης πλησίασαν ένα 63χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν την τσέπη του μπουφάν του, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες στην Πάτρα.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.



Υπενθυμίζεται ότι από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στην Πάτρα από χθες (20-2-2015), ενόψει της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων, για την προστασία των πολιτών.